Az alkalmazások soha nem kerülnek teljes mértékben törlésre. Az Alkalmazások oldalon található Alkalmazásbeállítások menüben található egy „archívumba helyezés” opció, amely az alkalmazást az archívumba helyezi át. Az archívumban lévő alkalmazás nem futtatható és nem módosítható, de bármikor visszaállítható.

Hogyan
Egy archivált alkalmazás visszaállításához lépjen az Alkalmazások oldalra, és kattintson az Archivált gombra. Görgessen végig az alkalmazások listáján, majd kattintson a Visszaállítás ikonra az archiválásból visszaállítani kívánt alkalmazás mellett.

Az alkalmazások addig maradnak az archívumban, amíg vissza nem állítják őket.
